HOŞGELDİNİZ

SAYGIYLA ANIYORUZ

YAZI

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

18 Ağustos 2013 Pazar

METRO TURİZM V-STYLE





Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşıma şirketi konumunda olan Metro Turizm, gerçekleştirdiği 32 milyon TL’lik dev yatırımla, filosunu MAN ve NEOPLAN otobüsleri ile güçlendirdi.
Metro Turizm bu önemli yatırımda, başta MAN’ın yeni yıldızı Lion’s Coach EfficientLine olmak üzere NEOPLAN’ın Starliner, Cityliner ve Tourliner modellerinden oluşan 45 otobüs satın aldı.
Metro Turizm, kısa süre önce teslim edilen 13 otobüsün ardından 30 otobüslük bölümü ise MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Tesisleri’nde düzenlenen törenle filosuna kattı. Yatırım kapsamında yer alan 2 adet Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP ise iki ay içerisinde teslim edilecek. Gerçekleştirilen bu büyük yatırımla birlikte Metro Turizm filosundaki MAN ve NEOPLAN marka otobüs sayısı da 200′e ulaştı.
Gerçekleştirilen 32 milyon TL tutarındaki bu dev yatırım, Türkiye ekonomisinin gelişimi ve sivil havacılığın kaydettiği gelişmeler göz önüne alındığında; Metro Turizm’in, gerek karayolu yolcu taşımacılığına gerekse MAN’a verdiği önemi, güveni ve sektöre ilişkin pozitif öngörülerini de yansıtıyor.

Teslim edilen otobüsler arasında, Metro Turizm’in yeni segmenti V-Style için hizmet verecek 10 adet NEOPLAN Starliner da bulunuyor. Metro Turizm’in bir çok ayrıcalıkları bulunan bu yeni lüks V-Style segmentinde, yalnızca NEOPLAN Starliner’lar hizmet verecek. Yatırım kapsamında yer alan 45 otobüste, 22 adet ile ağırlıkla yer alan MAN Lion’s Coach EfficientLine ise; gelişmiş özellikleri ile Türkiye karayolu taşımacılığının en çok talep ve takdir gören model olarak yer alıyor.






3 Ağustos 2013 Cumartesi

KAMİL KOÇ'TAN BİR SÜPRİZ KARADENİZ SEFERLERİ BAŞLAMIŞTIR !





√ KAMİL KOÇ


√ MERCEDES BENZ TRAVEGO 15 SHD 


√ 16 KK 839 


√ KAMİL KOÇ ARTIK KARADENİZ SEFERİNE ÇIKIYOR...


√ KAPTAN ASİ




PHOTOSCAPE'LU HARİKA BİR OTOBÜS





√ ÖZ DİYARBAKIR 


√ MERCEDES BENZ TRAVEGO 15 SHD 


√ PHOTOSCAPE ÇOK YAKIŞMIŞ


√ KAPTAN ASİ